Harley Days Hamburg
Fra 19. til 21. maj får 20.000 motorcyklister Hamborg til at ryste

Internationale live-numre som NAZARETH, cykelshows, guidede ture, den store parade – på Europas største motorcykel-event er der rock’n’roll på to hjul i Hamborg!

Et fedt live-program
Fra den 19. til den 21. maj vil der være masser af jubilæumshøjdepunkter og action omkring verdens mest traditionsrige motorcykelproducent på engrosmarkedspladsen i Hamborg. Internationale topnavne optræder på to livescener i hjertet af eventområdet. Blandt dem: NAZARETH fra Skotland, Knuckle Head fra Frankrig og Grainne Duffy fra Irland.

Hvad er nyt?
Det store custom bike-show med motorcykelpriser vil for første gang i år blive præsenteret af dækspecialisten Metzeler. Kultmærket Harley-Davidson fylder 120 år og præsenterer en 120 års udstilling for at markere lejligheden samt de nyeste modeller, som også kan prøveskridtes. Helt nyt er også et pariserhjul, der giver en betagende udsigt over Elben, skyline og begivenheden.

Endnu mere action
Blandt de mange højdepunkter ved arrangementet er også det sensationelle stuntshow med den polske stuntkører Maciej “DOP” Bielicki, der er verdensrekordholder for den længste burnout på en motorcykel (4,5 km!). Sponsor Ford byder også på en spændende offroad-bane.

Mere info om Hamburg Harley Days 2023: hamburgharleydays.de