fbpx

Forespørsel til norske turgrupper i Hamburg

TURFORESPØRSEL

og informasjon for buss-sjafør og reiseselskaber

HAMBURG PÅ NORSK - FOR NORDMEN ELLER ANDRE NORSKTALENDE GRUPPER

Er du reiseoperatør, reiseleder eller buss-sjafør og leter etter en norsktalende guide som kjenner Hamburg, ring eller skriv en mail.

Guidet standarttur med buss

Guiden kommer om bord på et avtalt møtested. Standartruten gjennom Hamburg tar vanligvis 2 timer og inkluderer alle relvante severdigheter som rådhuset, Alstersjøen, den blå moskè, sentralbanestasjonen, St.Michaeliskirken, Reeperbanen, Havnen, UNESCO verdensarvområdet kontorbyen og lagerbyen, og den nye bydelen Hafen City. Våre priser* for bussturer er i utgangspunkt 190 Euro for de første to timene, og 90 Euro for hver etterfølgende time.

* Vær oppmerksom på at tysk moms på 19 % legges til prisen.

Guidet tur, skreddersydd etter deres ønsker.

Turen kan for eksempel gå til bydelen Altona, som i gamle dager var Danmarks neststørste by, og en konkurrent for Hamburg. Eller en tur til parkkirkegården Ohlsdorf, som er verdens største parkkirkegård med 389 hektar, større en New York Central Park. Fortell oss hva du ønsker, så kommer vi tilbake med et godt tilbud.

* Vær oppmerksom på at alle gruppe- og arrangementspriser inkluderer tysk merverdiavgift på 19 %.

Gruppepriser

Vi tilbyr byvandringer for grupper med minimum 10 og maksimum 30 deltakere. Våre priser* for byvandringer (10 – 20 deltakere) er i utgangspunkt 225 Euro for de første to timene, og 100 Euro for hver etterfølgende time,
(21 – 30 deltakere) 275 Euro for de første to timene, og 100 Euro for hver etterfølgende time Prisen er selvfølgelig avhengig av ulike faktorer. Fortell oss hva du ønsker, så kommer vi snart tilbake med et gunstig tilbud.

* Vær oppmerksom på at alle gruppe- og arrangementspriser inkluderer tysk merverdiavgift på 19 %.

OBS! Elbphilharmonie Plaza for grupper

Vær oppmerksom på at maksimalt antall personer per omvisning på Elbphilharmonie Plaza er 24 personer og koster 6 euro per person ekstra! Hvis gruppen består av flere enn 24 personer, må det bestilles en ekstra guide.

Du kan finne et bra hotell i Hamburg her!

Et hotellopphold i Hamburg trenger ikke å være dyrt. Se tilbud på hoteller nedenfor, det er noe for ethvert behov.

Booking.com

Havnecruise til gunstige priser

Hamburg uten havn? Utenkelig! Opplev byens flere hundre år gamle sjøfartshistorie og den travle atmosfæren til den tredje største havnen i Europa. Sett seil på en havnetur og beundre Hamburg fra sin beste side – fra vannet!