børneoplevelser i Hamborg

De fedeste aktiviteter og ting at lave i Hamborg

Mange siger, at Hamborg er den smukkeste by i verden. Om den er den smukkeste er naturligvis en smagssag, men efter min mening er den helt i top.

Her finder du aktiviteter og oplevelser i Hamborg for enhver smag. Scroll dig bare igennem siden og lad dig inspirere. Jeg lover dig, at du vil finde det, du leder efter her.

I denne artikel finder du indendørs aktiviteter, aktiviteter for børn, aktiviteter for par med venner og selvfølgelig udendørs aktiviteter i det gode vejr.

oplev Hamborg Speicherstadt
Oplevelser i Hamborg - kanaltur gennem pakhusbyen Speicherstadt

Speicherstadt i Hamborg er det største historiske pakhuskompleks i verden. Det har været fredet siden 1991 og er et UNESCO verdensarv siden 2015, og jeg kan forsikre dig for, at hvis du aldrig har været der, vil du blive begejstret.

Det er værd at besøge Speicherstadt bare for at se de smukke bygninger. Det mest berømte fotomotiv er nok “Wasserschloss”, vandslottet, som er særlig smuk om natten med sin belysning.

I Speicherstadt kan du bare gå rundt på egen hånd og udforske alting på egen hånd. Men hvis du virkelig ønsker at fordybe dig i historien og få spændende insiderinformation om Speicherstadt, så anbefaler jeg helt klart at tage en guidet tur.

En havne- og kanalrundfart i Speicherstadt

er selvfølgelig den oplagte måde at opdage ikke kun UNESCO verdensarv Speicherstadt, men også industrihaven med de kæmpestore container terminals, hvor de gigantiske Skibe fra Fjernøsten lægger til.

En “Hafenrundfahrt” kan du booke forneden, på tysk eller også med engelsk audioguide.

Oplev den største modeljernbane i verden!

Nu er du i Speicherstadt – “pakhusbyen”, som stadig gælder som det største sammenhængende pakhuskompleks i verden, og som er et UNESCO verdensarv siden 2015. Så bør du under ingen omstændigheder gå glip af den største modeljernbane i verden – MiWuLa, Miniatur Wunderland.

Men husk at planlægge det inden du tager afsted. Ellers bliver det svært at få billetter. Her får du Billetter til modeljernbanen.

Filmen er fra 2017, og efterhånden er Monaco, Provence og Sydamerika allerede blevet en realitet. MiWuLa vokser og vokser og begejstrer omkring en million besøgende hvert år. En absolut Must-see!