fbpx

Deltagerregistrering

På grund af Hamborgs Corona-regler er Hamborg-Guide.com forpligtet at gennemføre en registrering af alle turdeltagere f. eks. ved hjælp at luca-appen. Denne app anbefaler jeg, fordi den er nem at bruge, fordi den behandler dine oplysninger absolut anonym og fordi du skal bruge den til at tjekke ind på alle restauranter, teatre, dansesteder eller julemarkederne el.l. alligevel under dit ophold i Hamborg.

Download luca appen

Luca-appen tilbyder hurtig og fuldstændig kontaktopsporing i udveksling med sundhedsmyndighederne samt direkte underretning i tilfælde af risikovurdering fra sundhedsmyndighedernes side via krypteret, sikker og ansvarlig dataoverførsel.

< Her kan du downloade luca-appen

De tyske sundhedsmyndigheder kræver dokumentation om deltagelse i arrangementer, både indendørs og udendørs, med henblik på kontaktopsporing i tilfælde af smitte med Covid-19. Alle dine personlige oplysninger skal opbevares i fire uger og bliver slettet derefter.

Hvis ikke du vil bruge luca-appen, udfyld venligst nedenstående formular. Kun registrerede personer kan deltage i turen!

Name
Name
Fornavn
Efternavn