fbpx

Hamborg online byrundtur

OPLEV HAMBORG - VIRTUELT!

Online byrundture i Hamborg

Online byrundture i Hamborg

Grænserne er åben og du kan rejse til Hamborg igen. Men selvom du måske venter lidt endnu indtil rejselysten tager overhånd, skal du ikke gå glip af chancen for at tage på en tur til vores smukke by ved Elben - online. Tag med os på en virtuel tur gennem Hamborgs gader og historie. Virtuelle byrundture i Hamborg, byvandringer og online rundvisning i Elbphilharmonie - alt du behøver er en computer eller tablet og et behageligt sted at sidde - og så er du på vej! Lad en certificeret Hamborg-guide føre dig gennem sin by - Corona til trods!

Hamborg byder dig velkommen!

Dyk ned i byens sjæl på en live-modereret virtuel tur gennem Hamborgs gader og historie. Oplev det imponerende koncerthus Elbphilharmonie, juvelen i den lige så fascinerende som ultramoderne HafenCity. I modsætning hertil kan du opleve det tilstødende historiske pakhuskvarter Speicherstadt og meget mere.

Hamborg online

Din guide vil føre dig gennem byens historie via ZOOM Meeting, besvare dine spørgsmål og give dig et nyt syn på Hamborg med sin omfattende baggrundsviden. Vil du vide, hvordan ZOOM fungerer? Klik på knappen.

Se Hamborg med nye øjne

Du kender sikkert Hamborgs havn, har hørt om Reeperbahn eller Elbphilharmonie, den visionære nye bydel HafenCity og måske kender du også Speicherstadt, som siden 2015 står på UNESCO's verdensarvsliste. Men hvad er historierne bag disse seværdigheder? Find ud af det på en online-tur gennem den vidunderlige by ved Elben.

Opdag nye ting trods Corona

Selv om Corona-virussen har os alle i sit greb, vil vi ikke lade den få os ned med nakken! Oplev en byrundtur af en helt særlig slags, live modereret af en ægte Hamborg-guide!

Oplev Hamborg online med ZOOM - sådan fungerer det!

Virtuelle byvandringer i Hamborg – byrundture og guidet rundvisning i Elbphilharmonie online

 

Er du interesseret i en virtuel byrundtur på dansk for en større gruppe eller et firmaarrangement, er du velkommen til at bruge kontaktformularen.

Virtuel byrundtur i Hamborg

Tag med på en times online sightseeingtur i Hamborg – med Christian fra Hamborg-Guide.com som live-vært.
 

Oplev Hamborg på trods af Corona? Helt sikkert! Sæt dig ind i den virtuelle sightseeingbus, og lad din rejseleder Christian vise og forklare dig byen. Bare sæt dig til rette og se byen glide forbi, krydret med interessante fakta og historier, som mange Hamborgenser ikke engang kender.
På denne virtuelle rundvisning kan du se:

  • havnen med de store containerskibe
  • de fem hovedkirker – een af dem er ikke engang en kirke!
  • rådhuset
  • Reeperbahn
  • St. Pauli fiskemarkedet
  • Elbphilharmonie – det spektakulære koncerthus i Hamborg
  • og meget meget mere.

Er du klar? Så kom med om bord!

Din Hamborg Guide glæder sig til at møde dig!

Mange af jer kender til ZOOM-møderne. Du får et link tilsendt, og med et enkelt klik på det aftalte tidspunkt er du med.

Du skal blot anmode om et onlinearrangement via kontaktformularen.

OBS!

Online-turen finder sted med ZOOM Meeting (www.zoom.us). Du vil modtage linket til kurset via e-mail i god tid før turens start. Tjek venligst din spam-mappe, hvis du ikke har modtaget en e-mail med adgangsoplysningerne. Forudsætninger: Grundlæggende pc- og internetfærdigheder, e-mail-adresse. Du skal bruge en computer med internetadgang samt kamera og mikrofon, alternativt en tablet. Det er muligt at deltage med en smartphone, men funktionerne er begrænsede. Hvis det er nødvendigt, bedes du downloade ZOOM-appen, inden rundvisningen begynder. Da dette er et nyt guideformat på Hamborg-Guide.com, er der ikke mange datoer tilgængelige endnu. Dette vil dog ændre sig, efterhånden som efterspørgslen stiger.

"Hamborg er min elskede hjemby. Godt for dig, der ønsker at lære denne vidunderlige by at kende. Lad mig vise dig Hamborg, for det er noget, jeg virkelig elsker at gøre - som certificeret rejseleder.
Og bagefter tror jeg, at du vil elske Hamborg lige så meget som jeg."
turguide taler dansk
Christian Meyer-Pedersen
Hamburger Tourguide