Hvorfor nøjes med en havnerundfart i hamburg containerhavn på engelsk? Hvis du kan få den på dansk!
Der findes mange tilbud for en havnerundfart i hamburg med tysktalende guide og nogle også på engelsk – ofte med audioguide.
Men findes der også bådture i Hamborg på dansk? Svaret er ja!
 
Det er jo egentligt mærkeligt, at en by, der engang havde en grænse med Danmark, har så få turistiske tilbud til danskere. Men det er ved at ændre sig. Siden 2019 er danskerne den største ikke tysktalende turistgruppe i Hamborg, med – hold fast – 200.000 gæster pr. år! Som udbyder af guidede ture på dansk er vi sikre på, at dette også vil afspejle sig i antallet af dansksprogede tilbud i den nærmeste fremtid.
 
Indtil videre kan det nok mest regne sig for grupper at booke en havne- og kanalrundfart på dansk i Hamburg. Prisen er høj fordi en båd skal chartres. Derfor tilbyder vi bådture gennem Hamborgs kanaler og havn kun til grupper større end 10 personer.
 
Hvis I er en gruppe, der vil opleve Hamborg på vandet er her lige et lille overblik over hvad I får at se:

Det bliver en sejltur gennem Hamborgs gamle havn med pakhusbyen „Speicherstadt“, som er UNESCO verdensarv og den nye designerbydel HafenCity samt koncerthuset Elbphilharmonie. Turen fortsætter gennem industrihavnen og containerhavnen med de kæmpe containerfragtskibe. Altona fiskerihavnen med „Fischmarkt“, værfterne med de kæmpe Flydedokke m.m. Det hele med dansktalende guide.

Turen varer som regel 1 time. Rækkefølgen kan også være omvendt, det afhænger af vandstanden. Drikkevarer som øl, danskvand, sodavand, kaffe findes om bord, men skal betales kontant eller fratrækkes fra depositum, hvis det er aftalt sådan.
 
Klik på linket forneden og hør mere:
kanalrundfart hamborg
1 times sejltur

Kanalrundfart & havnerundfart

Sejltur i Hamborgs containerhavn og historiske pakhusby på dansk

fra 15 euro / 110 kr