16. september til 3. oktober 2023:

Oplev Ægte Tysk Hygge på Oktoberfest i Hamborg!

Oktoberfest – et navn, der straks vækker billeder af store ølkrus, traditionelle kostumer og livlig feststemning. Men hvad hvis jeg fortalte dig, at du ikke behøver at rejse til München for at opleve denne fantastiske begivenhed? Velkommen til Oktoberfest i Hamborg – en skøn blanding af tysk tradition og nordisk charme!

Traditionen lever videre i Hamborg

Oktoberfesten i Hamborg er en årlig begivenhed, der trækker folk fra nær og fjern. Hofbräu Wirtshäuser i Hamborg tapper en tønde af den traditionelle Hofbräu Oktoberfest-øl den 16.09.2023. I år er der en ‘Oktoberfest-pakke’ med dit eget bord til dig og dine venner. Det vil du ikke gå glip af: Oplev typisk bayersk festivalstemning i hjertet af din by i hele Oktoberfest-perioden indtil den 3. oktober – også i løbet af ugen!

Øl, mad og masser af sjov

Oktoberfest i Hamborg er ikke kun for dem, der elsker øl. Mens øl uden tvivl er en hovedattraktion, kan du også nyde et udvalg af traditionelle tyske retter som brez’n, bratwurst og schnitzel. De mange autentiske smagsoplevelser får sikkert dine smagsløg til at danse.

Musik og underholdning

Et af højdepunkterne på Oktoberfest i Hamborg er den livlige musik og underholdning. De traditionelle bayerske band spiller op til dans og fest, og du vil uden tvivl blive revet med af den festlige stemning. Uanset om du vil danse på bænken, synge med på de velkendte sange eller bare nyde musikken, er der noget for enhver smag.

Kom i dit bedste Lederhosen eller Dirndl

Selvom det ikke er påkrævet, er det en sjov del af oplevelsen at klæde sig ud i de traditionelle tyske kostumer. Lederhosen og Dirndl er ikoniske dragter, der er en del af Oktoberfest-traditionen. Så tag dit bedste outfit på og føl dig som en ægte del af festen!

Planlæg din Oktoberfest-oplevelse

Oktoberfesten i Hamborg varer normalt omkring to uger, så der er rigeligt med tid til at planlægge din tur. Det er en god idé at reservere bord i forvejen, især hvis du vil være sikker på at få en plads i et af de populære øltelte. Sørg for at undersøge datoer, åbningstider og billetpriser inden din rejse, f. eks. også hér i Fischauktionshalle ved havnen: Oktoberfest i Hamborg 2023

Og mellem øl og Weißwurst ... oplever du Hamborg på dansk!
audio guide app skattejagt
byvandring i dit eget tempo

Skattejagt - Reeperbahn på dansk

Skattejagt med mobil i Hamborgs red-light distrikt St. Pauli på dansk

11,99 € / 89 kr
Hamborg bytur på dansk
2 times byvandring

SOMMERTILBUD! Hamborg på dansk

Byvandring med dansk tale - Hamborg rådhus, gl. havn og Elbphilharmonie

20 € / 149 kr
Reeperbahn tur på dansk
2,5 times byvandring

Reeperbahn på dansk

Oplev Hamborgs red-light distrikt St. Pauli, Reeperbahn og Grosse Freiheit med en guide der taler dansk

25 € / 190 kr
kanalrundfart hamborg
1 times sejltur

Kanalrundfart & havnerundfart

Sejltur i Hamborgs containerhavn og historiske pakhusby på dansk

fra 15 euro / 110 kr

Gode hoteller i Hamborg Centrum

Et hotel i Hamburg centrum behøver ikke at være dyrt. Se tilbud for hoteller forneden, der findes noget for enhvert behov.

Booking.com