Schlagermove bevæger sig gennem Hamborg med hundredtusinder igen

Det bliver farverigt, varmt og højlydt: Den næste udgave af Schlagermove går snart i gang i Hamborg. Lørdag eftermiddag (kl. 15.00) begynder den kilometerlange karavane af farverigt klædte og dansende mennesker at bevæge sig på Reeperbahn, oplyser arrangørerne.

Til tonerne af tyske 70’er-melodier som “Er hat ein knallrotes Gummiboot” (Han har en knaldrød gummibåd) af Gitte Hænning, “Atemlos durch die Nacht” (Åndeløs gennem natten) og “Fiesta Mexicana” vil hundredtusinder endnu engang følge de snesevis af lastbiler, der starter den cirka tre kilometer lange rejse ved Heiligengeistfeld. Den fører via Helgoländer Allee, Hafenstraße og Pepermölenbek til Reeperbahn og tilbage til starten. Bilister bør undgå området fra lørdag middag og frem. Arrangørerne råder også folk til at rejse med offentlig transport.

Kultbegivenheden har eksisteret siden 1997, og omkring 400.000 besøgende deltog i den 24. udgave af Schlagermoves i sommeren 2022. Før det blev Moves i 2020 og 2021 aflyst på grund af Corona-pandemien. Ifølge arrangørerne er formålet med Schlagermove først og fremmest at holde liv i schlager-kulturen gennem en gratis musik- og dansebegivenhed, der er tilgængelig for alle.

Oplev Hamborg på dansk!

audio guide app skattejagt
byvandring i dit eget tempo

Skattejagt - Reeperbahn på dansk

Skattejagt med mobil i Hamborgs red-light distrikt St. Pauli på dansk

11,99 € / 89 kr
Hamborg bytur på dansk
2 times byvandring

SOMMERTILBUD! Hamborg på dansk

Byvandring med dansk tale - Hamborg rådhus, gl. havn og Elbphilharmonie

20 € / 149 kr
Reeperbahn tur på dansk
2,5 times byvandring

Reeperbahn på dansk

Oplev Hamborgs red-light distrikt St. Pauli, Reeperbahn og Grosse Freiheit med en guide der taler dansk

25 € / 190 kr
kanalrundfart hamborg
1 times sejltur

Kanalrundfart & havnerundfart

Sejltur i Hamborgs containerhavn og historiske pakhusby på dansk

fra 15 euro / 110 kr