fbpx

byvandring

skattejagt hamborgs havn

Hamborg havn – audioguide på dansk til din mobil

Oplev Hamborgs havn samt St. Pauli Landungsbrücken m.m. på en skattejagt med din mobil i dit eget tempo. Hør om skibe, mægtige rederier, udvandringen, se Skt. Michaeliskirken og det gamle Hamborg og oplev portugisisk stemning nede ved havnen.

Hamborg bytur på dansk

Hamborg på dansk – den sjove bytur

Hamborgs sjove bytir på dansk: 12 århundreder – lidt forkortet: Kom med på en gåtur forbi Alstersøen, rådhuset, en kirke, der ikke er en kirke, nogle af de sidste gamle huse i Hamborg, byens gamle havn og det fantastiske koncerthus Elbphilharmonie. Og var der ikke en dansk konge der døde i Hamborg?

selv guidet tur Hamborg

Reeperbahn – audioguide på dansk til din mobil

Oplev Hamborgs sex og red-light kvarter St. Pauli på en skattejagt med din mobil i dit eget tempo. Hør om luder og alfonser, kriminalitet og mennesker der brænder for deres “Kiez”. Se verdensberømde fiskemarkedet og find ud af, hvodan Altona fandt sit navn.

Altona audioguide St Pauli

Hamborg til Altona – audioguide på dansk til din mobil

Oplev Altona samt St. Pauli Landungsbrücken m.m. på en skattejagt med din mobil i dit eget tempo. Hør om dansk historie, og find ud af hvorfor Hamburger Fischmarkt i virkeligheden hedder Altona fiskemarked, oplev milieuet i St. Paulis red-light distrikt m.m.

Reeperbahn tur på dansk

Reeperbahn tur på dansk

Se og oplev Hamborgs sex og red-light kvarter St. Pauli på en gåtur langs Reeperbahn og forbi gaden der kun er til mænd, barer med autentisk havnemillieu . Hør om luder og alfonser, kriminalitet og mennesker der brænder for deres “Kiez”.

Hamburg, Kombi tur indre by, Elbphilharmonie, Reeperbahn

Kombitur City + Elbphilharmonie + Reeperbahn

Hamborg: oplev den smukke købmandsby, musikstedet og kulturperle og kombiner det med St. Pauli, sexkvarteret med Reeperbahn og trendy klubber. En gåtur på 2 timer om eftermiddagen og ca. 2,5 timer om aftenen viser dig begge sider af Hamborg.