gåtur

audio guide app skattejagt

Reeperbahn – skattejagt på dansk til din mobil

Oplev Hamborgs sex og red-light kvarter St. Pauli på en skattejagt med din mobil i dit eget tempo. Hør om luder og alfonser, kriminalitet og mennesker der brænder for deres “Kiez”. Se verdensberømde fiskemarkedet og find ud af, hvodan Altona fandt sit navn.

Hamborg bytur på dansk

Hamborg på dansk – den sjove bytur

Hamborgs sjove bytir på dansk: 12 århundreder – lidt forkortet: Kom med på en gåtur forbi Alstersøen, rådhuset, en kirke, der ikke er en kirke, nogle af de sidste gamle huse i Hamborg, byens gamle havn og det fantastiske koncerthus Elbphilharmonie. Og var der ikke en dansk konge der døde i Hamborg?

Reeperbahn tur på dansk

Reeperbahn tur på dansk

Se og oplev Hamborgs sex og red-light kvarter St. Pauli på en gåtur langs Reeperbahn og forbi gaden der kun er til mænd, barer med autentisk havnemillieu . Hør om luder og alfonser, kriminalitet og mennesker der brænder for deres “Kiez”.

Hamburg, Kombi tur indre by, Elbphilharmonie, Reeperbahn

Kombitur City + Elbphilharmonie + Reeperbahn

Hamborg: oplev den smukke købmandsby, musikstedet og kulturperle og kombiner det med St. Pauli, sexkvarteret med Reeperbahn og trendy klubber. En gåtur på 2 timer om eftermiddagen og ca. 2,5 timer om aftenen viser dig begge sider af Hamborg.

kanalrundfart hamborg

Kanalrundfart og havnerundfart – sejlture i Hamborg

Oplev Hamborg på den bedste måde – fra vandet på en sejltur gennem byens kanaler og havnen. Hamborg er ikke kun en havneby, men har altid været en byhavn med sine mange kanaler, der har lige så mange historier at fortælle. Kom helt tæt på de enorme containerskibe på et sejltur gennem den mægtige havn i Hamborg.