fbpx

gåtur

skattejagt hamborgs havn

Hamborg havn – skattejagt på dansk til din mobil

Oplev Hamborgs havn samt St. Pauli Landungsbrücken m.m. på en skattejagt med din mobil i dit eget tempo. Hør om skibe, mægtige rederier, udvandringen, se Skt. Michaeliskirken og det gamle Hamborg og oplev portugisisk stemning nede ved havnen.

Hamborg bytur på dansk

Hamborg på dansk – den sjove bytur

Hamborgs sjove bytir på dansk: 12 århundreder – lidt forkortet: Kom med på en gåtur forbi Alstersøen, rådhuset, en kirke, der ikke er en kirke, nogle af de sidste gamle huse i Hamborg, byens gamle havn og det fantastiske koncerthus Elbphilharmonie. Og var der ikke en dansk konge der døde i Hamborg?

audio guide app skattejagt

Reeperbahn – skattejagt på dansk til din mobil

Oplev Hamborgs sex og red-light kvarter St. Pauli på en skattejagt med din mobil i dit eget tempo. Hør om luder og alfonser, kriminalitet og mennesker der brænder for deres “Kiez”. Se verdensberømde fiskemarkedet og find ud af, hvodan Altona fandt sit navn.

Altona audioguide St Pauli

Hamborg til Altona – skattejagt på dansk til din mobil

Oplev Altona samt St. Pauli Landungsbrücken m.m. på en skattejagt med din mobil i dit eget tempo. Hør om dansk historie, og find ud af hvorfor Hamburger Fischmarkt i virkeligheden hedder Altona fiskemarked, oplev milieuet i St. Paulis red-light distrikt m.m.

Reeperbahn tur på dansk

Reeperbahn tur på dansk

Se og oplev Hamborgs sex og red-light kvarter St. Pauli på en gåtur langs Reeperbahn og forbi gaden der kun er til mænd, barer med autentisk havnemillieu . Hør om luder og alfonser, kriminalitet og mennesker der brænder for deres “Kiez”.

Hamborg tur på dansk

Elbphilharmonie (uden koncertsale)

Elbphilharmonie på dansk (UDEN KONCERTSALE) + Speicherstadt og HafenCity Hør alt om Hamborgs nye varetegn og arkitektoniske perle – det visionære koncerthus Elbphilharmonie. Se UNESCO verdensarv Speicherstadt (verdens største lagerhuskompleks) og designerbydelen HafenCity. Dansk tale, bagefter gratis besøg af Elbphilharmonie-Plaza. … Read More