fbpx

rundvisning

Hamborg bytur på dansk

Hamborg på dansk – den sjove bytur

Hamborgs sjove bytir på dansk: 12 århundreder – lidt forkortet: Kom med på en gåtur forbi Alstersøen, rådhuset, en kirke, der ikke er en kirke, nogle af de sidste gamle huse i Hamborg, byens gamle havn og det fantastiske koncerthus Elbphilharmonie. Og var der ikke en dansk konge der døde i Hamborg?

Hamburg, Kombi tur indre by, Elbphilharmonie, Reeperbahn

Kombitur City + Elbphilharmonie + Reeperbahn

Hamborg: oplev den smukke købmandsby, musikstedet og kulturperle og kombiner det med St. Pauli, sexkvarteret med Reeperbahn og trendy klubber. En gåtur på 2 timer om eftermiddagen og ca. 2,5 timer om aftenen viser dig begge sider af Hamborg.

kanalrundfart hamborg

Kanalrundfart og havnerundfart på dansk – sejlture i Hamborg

Oplev Hamborg på den bedste måde – fra vandet på en sejltur gennem byens kanaler og havnen. Hamborg er ikke kun en havneby, men har altid været en byhavn med sine mange kanaler, der har lige så mange historier at fortælle. Kom helt tæt på de enorme containerskibe på et sejltur gennem den mægtige havn i Hamborg.

Hamborg tur på dansk

Elbphilharmonie (uden koncertsale)

Elbphilharmonie på dansk (UDEN KONCERTSALE) + Speicherstadt og HafenCity Hør alt om Hamborgs nye varetegn og arkitektoniske perle – det visionære koncerthus Elbphilharmonie. Se UNESCO verdensarv Speicherstadt (verdens største lagerhuskompleks) og designerbydelen HafenCity. Dansk tale, bagefter gratis besøg af Elbphilharmonie-Plaza. … Read More