fbpx

Virtuel byvandring i Hamborg

OPLEV HAMBURG – VIRTUEL!

Online byvandringer i Hamburg

Online byvandringer i Hamburg

Indtil du endeligt kan komme til Hamborg igen, vil vi ikke snyde dig for muligheden at vise dig rundt i vores smukke by på Elben – online. Kom med på en virtuel tur gennem Hamborgs gader og historie. Alt hvad du behøver er en computer eller tablet og et behageligt sted at sidde. Lad en certificeret byguide vise dig rundt i Hamborg – På trods af Corona!

Hamburg byder dig velkommen!

Dyk ned i byens sjæl på en live-modereret virtuel tur gennem Hamborgs gader og historie. Oplev det imponerende koncerthus Elbphilharmonie, perlen af den fascinerende og ultramoderne bydel HafenCity. Oplev det historiske pakhusområde Speicherstadt og meget mere.

Hamburg online byvandring

Din guide tager dig med på en tur gennem byens historie per ZOOM-Meeting. Han besvarer dine spørgsmål og giver dig et nyt perspektiv på Hamborg med sin omfattende baggrundsviden. Vil du vide, hvordan ZOOM fungerer? Klik på knappen.

Se Hamborg med nye øjne

Sikkert har du hørt om havnen i Hamborg, og om Reeperbahn og det ikoniske koncerthus Elbphilharmonie, perlen af den ultramoderne bydel HafenCity. Måske har du også hørt om pakhusbyen Speicherstadt, som står på UNESCOs verdensarvsliste siden 2015. Men hvad er historierne bag disse seværdigheder? Find ud af det på en online tur gennem den vidunderlige by på Elben.

Nye opdagelser på trods af Corona

Selvom corona bestemmer vores hverdag, skal vi ikke miste humøret! Oplev en speciel slags bytur, online, modereret live af en Hamborg guide!

Oplev Hamburg online – sådan!

Mange af jer kender ZOOM-Meeting. Du modtager et link, og med et enkelt klik deltager du på det angivne tidspunkt.

Bare rolig, dette møde er spændende og tager dig med på en rejse gennem Hamborg og gennem tiden. Find ud af, hvordan Hamburg blev til, og hvad det er i dag. Lad os fortælle dig, hvordan Hamburger Speicherstadt opstod, og hvorfor et ultramodent nyt distrikt, HafenCity, bygges lige dér hvor en gang skibe fra hele verden blev losset. Kom endelig med til Elbphilharmonie, den arkitektoniske juvel i havnen, som huser en koncertsal som ikke findes andre steder i verden.

Din guide viser dig byen, besvarer dine spørgsmål og giver dig et nyt perspektiv på Hamborg med en masse baggrundsviden.

Turen varer ca. 2,5 timer med en pause og koster € 9,00 pr. deltager.

På denne live modererede virtuelle bytur med Microsoft ZOOM

    • ser vi pakhusbyen Speicherstadt i Hamborg og finder ud af, hvorfor den blev bygget
    • vi opdager HafenCity
    • vi aflægger et virtuelt besøg i Elbphilharmonie
    • Vi rejser tilbage i tiden til de vigtige og skæbnesvangre begivenheder, der formede Hamburg
    • Vi finder ud af, hvordan Hamborg fik sit navn
    • Og hvorfor man ikke syntes godt om vikingerne i Hammaburg
    • hvor der handles kaffe, og hvorfor tobak er skadeligt for en by

Stil dine spørgsmål direkte til guiden via audio eller chat, og find ud af, hvad du altid har ønsket at vide om Hamborg. Find og vælg din ønskedato for Hamburg-onlineturen nedenfor.

OBS!

Onlineturen afholdes med ZOOM Meeting (www.zoom.us). Du modtager linket til turen via e-mail i god tid inden turens start. Kontroller din spam-mappe, hvis du ikke har modtaget en e-mail med dine login-oplysninger. Krav: Grundlæggende pc- og internetviden, e-mail-adresse. Du har brug for en computer med internetadgang samt et kamera og en mikrofon, alternativt en tablet. Deltagelse med en smartphone er mulig, men dens funktioner er begrænsede. Hvis det er nødvendigt, skal du downloade ZOOM-appen inden turen begynder. Da dette er et nyt guideformat på Hamborg-Guide.com, er der ikke mange datoer tilgængelige endnu. Dette vil dog ændre sig med stigende efterspørgsel, og andre ture følger snart, f.eks en virtuel highlight-tur i Hamborg.

"Hamborg er min elskede hjemby. Godt for dig, der gerne vil lære denne vidunderlige by at kende. Lad mig vise dig rundt i Hamborg, for det er noget jeg virkelig elsker at gøre – som certificeret turguide. Og bagefter er jeg sikker på er du er kommet til at elske Hamborg lige så meget som jeg."
turguide taler dansk
Christian Meyer-Pedersen
Turguide i Hamborg